o.b.® ProComfort®

Bilde av to stk av o.b. ProComfort Normal og Super. Produktet har 3 eller 4 dråper blod, noe som indikerer at de er egnet for normal og høy menstruasjonsblødning.o.b.® ProComfort®-tamponger er laget med revolusjonerende DynamicFit®-teknologi og har et unikt, silkeaktig SilkTouch®-trekk som gir deg den glatteste overflaten og enkleste innsettingen noensinne. Dette gjør tampongen svært enkel og komfortabel å bruke, selv på dager med lett til moderat blødning.

Slik gir o.b.® ProComfort® ekstra komfort og samtidig sikker beskyttelse:

- o.b.® ProComfort® med unikt, mykt SilkTouch®-trekk glir lett og er enkel å sette inn og ta ut. Dette gir optimal brukskomfort.

- Revolusjonerende DynamicFit®-teknologi danner 3D-utfolding som tilpasser seg kroppen din når tampongen kommer på plass, med unike sammenhengende kanaler som fanger opp væsken og effektivt bidrar til å lede den oppover, slik at du føler deg godt beskyttet.

Når er o.b.® ProComfort® det perfekte valget?

Dersom du skal begynne å bruke tamponger er o.b.® ProComfort® Mini den beste o.b.®-tampongen for deg. Den er for alle som enkel innsetting og fjerning er viktig for, produsert med en formet tupp, er den svært liten, tynn og kjennes silkemyk med SilkTouch®-trekket. Dette gjør den svært enkel å bruke.

Hvilket o.b.® ProComfort®-produkt er det beste for meg?

o.b.® ProComfort® fås med ulik oppsugingsevne for alle blødningsstyrker og oppfyller alle behov for sikker beskyttelse.

Finn ut hvilket produkt som er riktig for deg med vår produktvelger.
 
o.b.® ProComfort™ Mini

Mini

o.b ProComfort™ Normal

Normal

o.b ProComfort™ Super

Super

o.b. ProComfort™ Super Plus

Super Plus