Vår merkevare O.B®

Bilde av to kvinner i badedrakt som holder sin hånd. Bildet er gammeldags og illustrere den kvinnelige revolusjon. o.b. gamle logo i høyre hjørne.

Vår hisotre i 60 år

Føler du at mensen hindrer deg i å gjøre det du har lyst til? At du ikke kan svømme, trene eller drive med sport når du har mensen, eller kanskje må la din nye, figurnære kjole henge i skapet? For mange år siden hadde jenter mindre frihet. Heldigvis har det forandret seg! Finn ut hvordan o.b.® oppstod. Les om den kvinnelige gynekologen og svømmeren som spilte en viktig rolle i utviklingen av o.b.®, og hvilken enorm betydning dette har hatt for kvinner og jenter. 

Finn ut mer
Bilde av flere o.b. tamponger som er stablet på hverandre.

Kvalitet og sikkerhet

Hva er det som gjør o.b.®-tamponger så spesielle? o.b.®-tamponger er en naturlig del av livet for millioner av jenter og kvinner. De stoler på at o.b.® er et kvalitetsprodukt, og vi arbeider kontinuerlig for å gjøre oss fortjent til denne tilliten. Vi er veldig nøye med alle produktene vi utvikler, spesielt produkter som er direkte knyttet til kropp og helse. Vi utvikler og fremstiller o.b.®-tampongene i samsvar med de strengeste kvalitetskrav, og vi utfører omfattende tester på produktene. Vi arbeider kontinuerlig for å gi deg enda bedre komfort og beskyttelse.

Finn ut mer
Bilde av to kvinner, en eldre venstre og en yngre rett. Bildet illustrerer historien om O. B. Og vi har bidratt til å bedre livskvaliteten for kvinner i mer enn 65 år.

O.B.® - Jenters beste venn i mer enn 65 år

Det er mye som har skjedd siden den første o.b.®-tampongen kom på markedet! Det er utrolig mye som har forandret seg på 65 år. Hvordan var det før jenter fikk smarttelefon og kunne surfe på Internett? Hvordan var det før jenter kunne kjøpe tamponger? Hvordan har o.b.® bidratt til å gi jenter og kvinner bedre livskvalitet i årenes løp?

Bli med på reisen

BÆREKRAFT

FÅ VITE MER