Kvaliteten du kan stole på

Bilde av flere o.b. tamponger som er stablet på hverandre.
Hva er det som gjør o.b.®-tamponger så spesielle?

o.b.®-tamponger er en naturlig del av livet for millioner av jenter og kvinner. De stoler på at o.b.® er et kvalitetsprodukt, og vi arbeider kontinuerlig for å gjøre oss fortjent til denne tilliten. Vi er veldig nøye med alle produktene vi utvikler, spesielt produkter som er direkte knyttet til kropp og helse. Vi utvikler og fremstiller o.b.®-tampongene i samsvar med de strengeste kvalitetskrav, og vi utfører omfattende tester på produktene. Vi arbeider kontinuerlig for å gi deg enda bedre komfort og beskyttelse. Vi samarbeider med de beste

I mer enn 65 år har vi forbedret o.b.® tamponger. Våre forskere har fokus på kontinuerlig optimalisering av komfort og beskyttelse. Dette har ført til utvikling av våre viktigste nyvinninger –SilkTouch™-trekk, beskyttelsesvinger og DynamicFit™-teknologi med sammenhengende kanaler og 3D-utfolding.

Vi garanterer kvalitet og sikkerhet

Vi gjør mye for å sikre kvaliteten og sikkerheten til våre o.b.®-tamponger før de kommer ut i butikkhyllene. Vi utfører forskning og testing i våre laboratorier. Produksjonsforholdene kontrolleres nøye for å sikre at hver o.b.®-tampong oppfyller våre høyeste standarder. Vi utfører omfattende kontrollprosedyrer: Vi tester for eksempel strekkfastheten for å sikre at hver tampongsnor sitter godt fast.

I tillegg, og kanskje viktigst av alt, bidrar den daglige produkttestingen utført av millioner av kvinner over hele verden til at o.b.®-tampongenes kvalitet sikres og forbedres. Vi lytter nøye til våre kunder – altså deg – og lærer hele tiden noe nytt som vi tar med oss videre i arbeidet med å sikre at våre produkter oppfyller deres – inkludert dine – behov på best mulig måte.