Ha alltid med o.b på farten

Har du noen gang prøvd o.b.® ProComfort™ Mini?
 

Velkommen til puberteten - en tid der mye skjer! Å få mensen er en helt naturlig del av det å bli en kvinne, så dette er med andre ord er helt normalt. Selv om det kan føles litt rart og uvant i begynnelsen, venner du deg fort til det. Dersom du er forberedt, alltid har med deg tamponger, vil du få friheten til å gjøre akkurat det du ønsker i tenårene.


Den gule o.b.® ProComfort™ Mini er spesielt utviklet for tenåringsjenter med en travel hverdag og aktiv livsstil. Ingen jenter ønsker at mensen skal komme i veien for deres sommerplaner, eller forstyrre en skoledag. Med o.b.® ProComfort™ Mini kan du unngå dette. Den er diskret, komfortabel og veldig lett å ette inn, takket være den unike SilkTouch ™ -teknologien. o.b.® ProComfort™ Mini er en av nødvendighetene du bør ha med deg overalt, spesielt i den perioden du forventer å få mensen.

o.b.® -teamet kontaktet to norske tenåringsbloggere, 
Anna og Aurora, for å orstå hvor man aldri må være foruten en o.b.® Mini og hvorfor de synes tamponger er nødvendige å ha i vesken til en hver tid.

"Med o.b® er jeg sikret uansett hvor jeg er, dersom en blødning oppstår." (Aurora)

Skolesekken

Det er dessverre mye man bekymrer seg for når man går på skolen. Men det er ingen grunn til at det å plutselig få mensen skal være en av bekymringene. Tenåringsbloggeren Aurora forteller at hun alltid sørger for å være forberedt på alt skoledagen måtte bringe. Hun tenker nøye igjennom hva hun pakker i skolesekken. Hun beskriver seg selv som "den typen som har med alt jeg trenger!"
"De tingene jeg uansett alltid må ha med meg er f.eks. mat, vann, sminke, hår og kropp, skolesaker (ofc), tyggis, høretelefoner og o.b.®
Dersom du sørger for å ha med deg o.b.® i skolesekken hver dag, kan du unngå unødvendige bekymringer. Du er alltid forberedt. I tillegg kan du også komme en venninne til unnsetning!
"... det er også alltid noen som har glemt, og da er det hyggelig å kunne være en liten 'life saver'."

Gymbaggen

Noen jenter tror at mensen kan være et hinder for deres normale og aktive livsstil. Men som Anna forteller, behøver ikke menstruasjon å stå i veien for vanlige aktiviteter. "Du kan gjøre alt fra styrketrening til løping selv om du har uka di. Man trenger bare å ha utstyret på plass!"

"Tamponger er helt klart superviktig for meg når jeg skal være aktiv".

Ikke la være å gjøre det du har lyst til. Det tar bare et øyeblikk å putte o.b.® Mini i gymbaggen, så har du opptil 8 timers beskyttelse.

"Bading og trening = o.b.® er et must". 

Partyvesken

Tenårene kan være de mest begivenhetsrike årene i livet ditt – å dra på fest med venner er én av tingene som kan gjøre tilværelsen spennende! Når du gleder deg til en spesiell fest, ønsker du selvfølgelig ikke at mensen skal ødelegge kvelden for deg.

" ... mensen kommer ofte overaskende, og da er det lurt å ha en tampong tilgjengelig."

Hvis du putter en o.b.® ProComfort™ Mini i partyvesken din, kan du ha det gøy uten å behøve å tenke på mensen! Den er liten og diskret, samtidig behagelig og lett å bruke – perfekt å ha med i partyclutchen, slik som Anna. o.b.® Mini gir deg opptil 8 timers beskyttelse, så du kan føle deg på topp og feste hele natten, uten å behøve å bekymre deg om mensen!

" Er det noe jeg har lært i løpet av årene, så er det å alltid å ha tamponger med i partyveska."

"Jeg elsker å ha med meg masse i partyclutchen min - en fresh leppestift, kanskje et ekstra armbånd, en god lukt og tyggis." 

Sommervesken

Sommeren er en fantastisk årstid – det er mye å finne på, og dagene er lange. Om sommeren har alle jenter selvfølgelig lyst til å kunne holde på med hva de vil, uten at mensen skal være til hinder.

Vår blogger Aurora forteller hvilke ting hun synes er nødvendige å ha med i vesken, for å få mest mulig ut av sommeren.

"Her er det jeg trenger for å føle meg sommerlig og fresh. Blomsterkrans, litt parfyme, solbriller, lip balm og selvfølgelig – o.b®"

Gul o.b.® ProComfort™ Mini er spesielt utformet for tenåringer, tilpasset deres travle og aktive livsstil. Det er en liten og diskret tampong, og den er perfekt om sommeren. Den gir deg frihet til å holde på med hvilke aktiviteter du vil, uten at du behøver å bekymre deg for mensen.

"Flere av oss har opplevd at det kan komme uventet, og da er det litt krise. Det er null stress å ta med noen o.b.®, fordi de tar ikke no' stor plass!"

"La o.b.® være din følgesvenn gjennom hele sommeren, så slipper du noen bekymringer." 

 Anna og Aurora har vurdert dette produktet i et kommersielt samarbeid med Janssen-Cilag AS